Neymar, record de selecții. L-a depășit pe Pele

Pele l-a felicitat pe Neymar pentru depăşirea numărului său de selecţii.

Pele l-a felicitat pe actualul star al echipei de fotbal a Braziliei, Neymar, care l-a depăşit săptămâna aceasta ca număr de selecţii, încurajându-l totodată să-l depăşească şi ca număr de goluri marcate pentru naţionala 'Canarinha'.

Neymar a evoluat luna aceasta în meciurile amicale câştigate de Brazilia în faţa Arabiei Saudite (2-0) şi Argentinei (1-0), ajungând la 94 de selecţii. El l-a depăşit astfel pe 'Regele' Pele, care a îmbrăcat de 92 de ori în cariera sa tricoul Selecao.

'Felicitări, @neymarjr, pentru selecţiile din această săptămână. Le-ai depăşit pe cele 92 ale mele. Acum tu poţi să depăşeşti şi recordul meu de goluri. Brazilia are nevoie de tine!', a scris Pele pe contul său Twitter.

Pele a marcat în total 77 de goluri pentru selecţionata Braziliei, în timp ce Neymar a înscris de 59 de ori până în prezent. 'Neymar mai are nevoie de 19 goluri în galben pentru a-l depăşi pe O Rei şi a deveni cel mai bun marcator din istoria naţionalei Braziliei', a comentat FIFA pe contul său oficial de Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel