Neymar, gol IMPRESIONANT la ultimul meci pentru PSG - VIDEO

Neymar
Neymar

Neymar a marcat un gol impresionant, printr-o mișcare splendidă, în ultimul meci pentru PSG. 

După ce a sperat că în vară se va întoarce la Barcelona, Neymar fost nevoit să revină la Paris, pe „Parc des Princes", decizie contestată de nenumărați suporteri furioși, care nu au acceptat ideea și au afișat bannere împotriva brazilianului și a tatălui său, cel care intermediază transferurile sale. 

După toate aceste evenimente, vedeta PSG-ului, Neymar, a revenit pe teren şi le-a arătat tuturor microbiștilor că e un fotbalist autentic.

La ultimul meci jucat, din sezonul trecut pentru PSG, pe 11 mai, îndrăgitul fotbalist le-a adus victoria printr-un gol impresionant, printr-o "foarfecă" spendidă, în minutul 90+2, mișcare care i-a făcut pe suporterii furioși să strângă bannerele împotriva lui. 

Meciul s-a terminat 1-0, iar după cinci etape, PSG, patru victorii şi o înfrângere, e lider cu 12 puncte, citează Adevărul.

"Sunt trist. De acum înainte, voi juca ca şi cum fiecare meci se dispută în deplasare. Dar eu nu mă agit. Toată lumea ştie ce s-a întâmplat şi înţeleg că e dificil pentru ei să înţeleagă. Dar eu sunt jucătorul lui PSG - dacă vor să mă huiduie, n-au decât să o facă", a spus Neymar, relatează digisport.ro


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel