Neymar, accidentare. Decizia fotbalistului: "Va pleca..."

Brazilianul Neymar, atacantul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, a luat o decizie după accidentarea la piciorul drept.  

"În cadrul tratamentului conservator al leziunii sale la cel de-al cincilea metatarsian drept, Paris Saint-Germain a decis să-l trimită pe Neymar în Brazilia, pentru zece zile", precizează campioana en titre a Franţei într-un comunicat.

"Atacantul internaţional brazilian va pleca joi, însoţit de o echipă medicală a clubului, pentru a urma un tratament specific şi programat, după îngrijirile primite deja la Paris, precum şi la Barcelona, la sfârşitul lunii ianuarie", adaugă PSG.

Vezi și: Dieta cu oțet de mere și miere. Slăbești rapid și nu te îngrași la loc

Când va reveni fotbalistul

Accidentat pe 23 ianuarie, la meciul cu RC Strasbourg din Cupa Franţei, atacantul brazilian a urmat un tratament conservator, pentru a evita o a doua intervenţie chirurgicală la acelaşi picior drept, în decurs de un an. Paris Saint-Germain a explicat, la finele lunii trecute, că speră să-l revadă pe numărul său 10 din nou pe gazon, "într-un interval de zece săptămâni", Neymar fiind aşteptat să joace din nou pentru echipa sa în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, la începutul lunii aprilie.

"Ney" a început protocolul său medical la Barcelona, unde a jucat între 2013 şi 2017. El s-a făcut remarcat la începutul acestei luni, la Paris, cu ocazia petrecerii fastuoase pe care a organizat-o cu ocazia împliniri vârstei de 27 ani.

Vezi și: Bancomat card. Ce se întâmplă dacă apeși "Cancel" de două ori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel