Neozeelandezul Sonny Bill Williams va juca la Toronto Wolfpack

Centrul neozeelandez Sonny Bill Williams, dublu campion mondial cu All Blacks, a ajuns la un acord pentru a juca la echipa canadiană Toronto Wolfpack, înaintea debutului acesteia de anul viitor, în prima ligă engleză de rugby, a anunţat clubul joi, citat de Reuters.

Toronto Wolfpack s-a arătat a fi un centru de putere multicultural şi economic, nu numai în oraş, ci în întreaga lume. Clubul are ambiţii şi obiective mari. Vreau să fiu parte a acestui proiect şi să pun umărul la realizarea obiectivelor, a afirmat Williams într-un comunicat al clubului.

Sonny Bill Williams urmează să fie prezentat joia viitoare, într-o conferinţă de presă care va avea loc pe Emirates Stadium din Londra, unde joacă echipa de fotbal Arsenal.

Williams, medaliat cu bronz în urmă cu o săptămâna la Cupa Mondială din Japonia, după victoria neozeelandezilor în finala mică, va evolua la o echipă care a început să joace în 2017 a treia ligă engleză.

Termenii contractului dintre Toronto Wolfpack şi Williams, care are origini samoane, nu au fost făcuţi publici, dar presa a relatat că acordul este pe doi ani pentru o sumă de 10 milioane de dolari, care ar face din el cel mai mare contract din istoria Premier League.

Sonny Bill Williams (34 ani) a câştigat titlul în National Rugby League Premiership în 2004 cu Bulldogs şi în 2013 cu Sydney Roosters, dar a făcut parte şi din echipa de rugby în VII a Noii Zeelande care a pierdut în sferturile JO din 2016, de la Rio. El a câştigat două titluri mondiale cu Alla Blacks, în 2011 şi 2015.

Williams a avut şi o scurtă carieră de boxer profesionist, câştigând toate cele 7 meciuri disputate, dar a fost deposedat de toate centurile câştigate în 2013, după ce nu şi-a apărat titlurile câştigate la categoria grea.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel