Mulți români sunt sceptici. Problemă MAJORĂ, semnalată de Firea: ”Eu m-am vaccinat!”

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Gabriela Firea a vorbit despre vaccinul anti COVID-19.  

Invitată la Antena 3, Gabriela Firea a vorbit despre vaccinul anti COVID-19. Iată ce a spus candidatul PSD la Senatul României:

„Orizontul de așteptare lansat în această seară nu poate decât să-i îngrijoreze pe români. Orice pandemie intră în regres în două situații, când 60-70% din populație capătă anticorpi sau atunci când se descoperă un vaccin.

Lansez întrebarea publică, eu sunt pro vaccin, m-am vaccinat și anul acesta anti gripă sezonieră și copiii mei sunt vaccinați. Dar cunoaștem faptul, și este o realitate, că foarte mulți europeni, nu doar români, sunt sceptici la ideea de a se vaccina, cu un vaccin atât de recent lansat, care nu are niște ani care să treacă peste el și să se observe adevăratele reacții adverse. Cred că cineva trebuie să se gândească și la reticența, până la un punct normală, a celor care, chiar și când se va descoperi acest vaccin, peste o perioadă de timp, vor accepta vaccinarea. Subliniez, pentru a nu fi interpretată greșit.

Eu m-am vaccinat și mă vaccinez și nu sunt refractară la vaccin, dar sunt mulți, nu doar români, care privesc cu îngrijorare ideea de a se vaccina, cu un vaccin atât de recent descoperit. Atunci ce facem? Trăim cu aceste restricții îngrozitoare?“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel