Montserrat Caballé, spitalizată la Barcelona

Montserrat Caballé
Montserrat Caballé

Soprana spaniolă Montserrat Caballé, în vârstă de 85 de ani, a fost internată la Spitalul Sant Pau din Barcelona pentru o durere legată de o afecţiune de care suferă de mult timp, a confirmat luni agenţiei EFE centrul medical.

Cântăreaţa de operă se recuperează favorabil de o afecţiune care a determinat internarea sa şi ar putea fi externată în următoarele zile, notează ziarul La Vanguardia. Potrivit unor surse ale familiei sale citate de ziar, Caballé suferă de o afecţiune la vezica biliară de care este tratată de ceva timp la Spitalul Sant Pau şi care se ameliorează. Sănătatea divei de operă a fost destul de delicată în ultimii ani

Nu a putut să se prezinte la instanță

De fapt, sănătatea ei precară a împiedicat-o pe artistă să compară în faţa unui tribunal din Barcelona, fiind acuzată de neachitarea unui milion de euro fiscului. Cazul a fost încheiat în urma unui acord cu fiscul pe care artista l-a ratificat de la domiciliul său, prin videoconferinţă. Montserrat Caballé (Barcelona, 1933) este una dintre artistele lirice cele mai importante din lume, care a cântat cu cei mai reputaţi interpreţi de operă şi a susţinut recitaluri în cele mai cunoscute săli de operă din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel