Monica Niculescu, nominalizată de WTA pentru lovitura lunii aprilie-VIDEO

Monica Niculescu a fost nominalizată de site-ul circuitului profesionist feminin (WTA) pentru titlul de cea mai frumoasă lovitură a lunii aprilie.

Monica Niculescu este candidată cu o fază reușită în meciul cu Petra Kvitova (Cehia), la Stuttgart, la scorul de 3-1 în favoarea româncei.

Monica Niculescu a fost învinsă de Petra Kvitova cu 2-6, 7-6 (5), 6-2, pe 21 aprilie, în optimile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 693.900 dolari, după ce a ratat trei mingi de meci.

Celelalte jucătoare nominalizate pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii trecute sunt Caroline Garcia (Franța) la Charleston, italianca Sara Errani, pentru o fază reușită la Charleston, germancele Angelique Kerber și Laura Siegemund, pentru lovituri reușite la Stuttgart.

Garcia a fost reținută în această anchetă, care își va decide câștigătoarea în urma voturilor acordate de internauți pe site-ul WTA, cu o fază reușită în meciul cu Irina Begu de la Charleston, la scorul de 4-6, 5-2, 30-15. Begu a învins-o în primul tur la Charleston pe Carolina Garcia cu 6-4, 2-6, 7-6 (3).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel