Momentul în care Diana Șoșoacă a răbufnit în direct la TV, "fluturând" o carte: "Toate dovezile!" Val Vâlcu: Minciună!

Momentul în care Diana Șoșoacă a răbufnit în direct la TV / Foto: Captură video Realitatea Plus
Momentul în care Diana Șoșoacă a răbufnit în direct la TV / Foto: Captură video Realitatea Plus

Diana Șoșoacă a făcut un scandal în direct la Realitatea Plus. Vezi în articol ce a făcut-o pe senatoare să răbufnească.

Diana Șoșoacă a făcut scandal vineri seară în emisiunea "Controversat" de la Realitatea Plus, o ediție care a avut ca scop o dezbatere pe tema pandemiei COVID și a vaccinării. Invitat a fost și un procuror italian, pe nume Angelo Georgianni, care a pus la îndoială existența pandemiei, lansând acuzații grave privind comiterea unor erori medicale grave care ar fi dus la moartea oamenilor. Moderatoarea emisiunii i-a dat cuvântul jurnalistului Val Vâlcu, care a avut o altă opinie, spunând că nu susține aceste teorii conspiraționiste și că nu niște ONG-uri pot valida descoperirile din medicină și studiile, ci comunitatea științifică. Acesta a fost momentul în care Diana Șoșoacă a răbufnit.

VEZI ȘI: Diana Șoșoacă, un nou scandal la TV. Val Vâlcu: O minciună în gura dumneavoastră, alături de o carie!

"Explicați-vă de ce avem televiziune, de ce avem curent electric... Pentru că unii oameni au inventat, au descoperit, au găsit relații cauzale, au văzut cum pot fi folosite, stăpânite legile fizicii, cum pot fi exploatate, de aceea. Comunitatea științifică validează sau nu aceste cercetări. Universitățile, da? Nu ONG-urile. Universitățile validează o teorie sau alta și evident că, pe măsură ce știința evoluează, apar noi descoperiri. S-a trecut de faza atomului. Experții propun aceste descoperiri. Unii le acceptă, societățile mai dezvoltate, alții le resping, rămân la wudu, la teorii ale conspirației.", a fost răspunsul lui Val Vâlcu atunci când a fost întrebat de ce nu există o anchetă de amploare privind aceste presupuse erori medicale despre care vorbeau Șoșoacă și procurorul italian.

Șoșoacă, răbufnire: Vaccinul a omorât mai mulți oameni decât gripa

"OMS este finanțat de unul care a spus că trebuie redusă populația cu 15-20% , Bill Gates, și că o va face prin vaccinuri. De ce? Pentru că ei spun că suntem prea mulți. Doamna Lagarde de la FMI care a spus că sunt prea mulți bătrâni și că trebuie să scăpăm de această boală a bătrâneții... Au găsit-o, cu vaccinul. Vaccinul a omorât mai mulți oameni decât a omorât vreodată vreo gripă.", a intervenit Diana Șoșoacă, deranjată de faptul că a fost expusă o altă părere față de cea pe care o are ea. 

"Asta e o minciună!", i-a spus Val Vâlcu.

"Ne spuneți și cine finanțează organizația domnului procuror? Doamna Șoșoacă l-a întrerupt pe domnul Val Vâlcu. Nu a fost vorba că nu întrerupem? ", a intervenit și Mario De Mezzo.

În acel moment, fiind deja atenționată că nu prezintă dovezi atunci când lansează acuzații atât de grave, Diana Șoșoacă a început să fluture o carte. "Toate dovezile sunt în această carte", a spus Șoșoacă, uitând să menționeze despre ce carte este vorba.

 Vâlcu: "Educația corelează cu nivelul de vaccinare". Șoșoacă, cu cartea în mână

"Apropo de dovezi. Toate dovezile pe care le-am menționat și sunt și în această carte, au fost depuse de domnul procuror și toți specialiștii Organizației Mondiale de Viață. Este început un proces la Tribunalul Internațional de la Haga." a spus Diana Șoșoacă. 

"Pregătire, educația, pe care unii nu o au, nu reușesc să își reprime instinctele și țipă, intră în astfel de dispute, spuneam că educația, nivelul de educație, corelează cu nivelul de vaccinare. Vă uitați și vedeți, medicii, cu 6 ani de facultate și 5-6 ani de rezidențiat, 90% vaccinați, brancardierii - 20% vaccinați, deci își trebuie un pic de cultură, de educație, ca să înțelegi lucrurile, să nu caști gura la toate prostiile care se spun și să țipă de fapt, nu se spun.", a spus Val Vâlcu.

VEZI ȘI: Diana Șoșoacă, un nou scandal la TV. Val Vâlcu: O minciună în gura dumneavoastră, alături de o carie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel