Diana Șoșoacă, un nou scandal la TV. Val Vâlcu: O minciună în gura dumneavoastră, alături de o carie!

Diana Șoșoacă, un nou scandal la TV. Val Vâlcu: O minciună în gura dumneavoastră, alături de o carie! / Foto: Captură video Realitatea Plus
Diana Șoșoacă, un nou scandal la TV. Val Vâlcu: O minciună în gura dumneavoastră, alături de o carie! / Foto: Captură video Realitatea Plus

Diana Șoșoacă a făcut din nou scandal în direct la TV. 

Diana Șoșoacă a fost invitată în această seară într-o emisiune de la Realitatea Plus care avea ca scop o dezbatere pe tema pandemiei COVID și a vaccinării. Invitat a fost și un procuror italian, pe nume Angelo Georgianni, care a pus la îndoială existența pandemiei, dar și eficiența vaccinurilor, lansând acuzații grave. Ideile acestuia au fost susținute de Diana Șoșoacă care a spus că nu crede în decedații din cauza pandemiei și a aruncat vina pe oculta mondială pentru uciderea a milioane de oameni cu serurile anti-COVID. 

Toți ceilalți invitați care au avut o altă părere și au încercat să argumenteze, prin studii și dovezi, că nu este așa, au fost luați la rost. Mai mult, Diana Șoșoacă l-a acuzat pe Val Vâlcu că l-a jignit pe procurorul italian, asta deși jurnalistul doar și-a expus punctul de vedere atunci când i-a fost dat cuvântul, punct de vedere diferit față de cel al Dianei Șoșoacă și a lui Angelo Georgianni. Deși jurnalistul a încercat să explice de ce aceste teorii conspiraționiste nu pot fi luate în calcul, Diana Șoșoacă l-a întrerupt în mod repetat, atât pe el, cât și pe alți invitați. Mai mult, prezentatoarea emisiunii a avertizat-o de câteva ori pe Șoșoacă că îi va fi închis microfonul, dar aceasta a continuat. Astfel, la un moment dat jurnalistul Val Vâlcu i-a spus să explice cu ce anume a fost jignit procurorul italian. "Aceste cuvinte, așa zisa jignire este doar o minciună în gura dumneavoastră, alături de o carie.", i-a spus Val Vâlcu.

Redăm dialogul dintre cei doi: 

Diana Șoșoacă: Au jignit un mare magistrat. Aveți un invitat străin, dacă sunteți gazdă, respectați-l ca atare.

Val Vâlcu: Aceste cuvinte, așa zisa jignire este doar o minciună în gura dumneavoastră alături de o carie. Cu ce l-a jignit cineva pe acest domn? 

Diana Șoșoacă: Îi permiteți și domnului Angelo...

Val Vâlcu: Cu ce l-a jignit cineva pe acest domn? Spuneți cuvânt cu cuvânt.

Diana Șoșoacă: Nu l-ați lăsat să vorbească...

Val Vâlcu: Doamnă, mințiți încontinuu. Minciuni!  Spuneți cu ce l-a jignit cineva pe acest om, altfel tot ce spuneți este o minciună. Faceți niște afirmații mincinoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel