EXCLUSIV  Modelul chinez, IMPOSIBIL în România. Lala, explicație FULMINANTĂ, mesaj DUR pentru români

Val Vâlcu și Mihai Lala, managerul OK Medical, au vorbit despre rezolvarea pandemiei de COVID-19, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Val Vâlcu și Mihai Lala, managerul OK Medical au vorbit despre modelul chinez și despre motivele pentru care România nu l-ar putea aplica niciodată, în lupta COVID-19. 

Val Vâlcu: Ce ar fi fost dacă 14 zile, 20 de zile ne era sudată ușa de la bloc, închisă lumea în casă. Venea Armata și-ți arunca biscuiți pe geam.

"Sunt niște metode. În momentul acesta, pe plan mondial, există China și restul lumii. Există modelul chinez care presupune fix acest lucru, adică ne închidem toți în case cu Armata, stăm o perioadă de timp în casă, decât să moară toată lumea. În China, ei și-au permis.

Acum o lună de zile au avut un mini focar într-o regiune cu aproximativ 7 milioane de locuitori și au făcut un lockdown serios, în sensul în care au anunțat cu câteva zile înainte că va urma o perioadă în care va trebui să fie lumea închisă în casă, să-și ia provizii. Au închis totul o săptămână, timp în care au testat pe toată lumea, nu a circulat nimeni pe străzi, sub niciun fel de motiv. Cei care au fost pozitivi au fost izolați și tratați, cei negativi au fost lăsați în pace. Dar între timp au dezinfectat tot ceea ce înseamnă zonă publică. Și a funcționat și funcționează în China. Dar acest model nu poate să funcționeze decât în China, niciodată în altă țară.

În România lumea nu are educație. Nu e vorba de responsabilitate. E vorba de lege, de drepturile omului, în primul rând", a declarat Mihai Lala, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel