MM Stoica, dezvăluiri legate de plecarea lui Dică de la FCSB: „N-am fost bine, cred că vom face asta”

Mihai Stoica, reacție acidă la adresa lui Octavian Popescu, pentru că și-a ales un mental coach: ”Este impostură! Nu mă mai rog de nimeni să joace fotbal”
Mihai Stoica, reacție acidă la adresa lui Octavian Popescu, pentru că și-a ales un mental coach: ”Este impostură! Nu mă mai rog de nimeni să joace fotbal”

MM Stoica, managerul general al FCSB, a clarificat situația demisiei lui Dică de la formația lui Gigi Becali.

„După meci, îţi verşi amarul, ce să spui. Rămâne, nu pleacă. A spus o situaţie ipotetică, dacă voi rămâne. N-a spus că voi avea o discuţie să plec. Nu pleacă, rămâne. Acum o săptămână ne calificam după un rezultat excelent în deplasare. Nu se poate spune că Dică nu poate sau nu face.

Dică a calificat după o pauză de cinci ani echipa în grupele europene. Preluând o echipă care pierduse la Saburtalo. Sigur că a fost concentrare mare pe jocurile europene şi, nu neapărat relaxare, blocaj psihic îi spun eu în meciurile de campionat. N-am fost bine, dar cred că ne vom reveni. Pe noi ne interesează în campionat să nu cumva să facem vreo nefăcută.”, au fost cuvintele lui MM Stoica, potrivit Orange Sport.

FCSB, învinsă de Farul în Superligă. Becali anunţă că se bagă la echipă, Dică se gândeşte la demisie

Farul Constanţa a învins FCSB, la Ovidiu, cu 3-1, în Superligă. După meci, Gigi Becali a anunţat că libertatea lui Dică s-a terminat şi că va interveni din nou la echipă. Antrenorul, în schimb, dă semne că vrea să demisioneze. 

”Aici am mâncat bătaie pentru că au jucat ei fotbal. Noi am crezut că suntem vedete calificate în Europa, de ce să alergăm prea mult? Nu știu ce zice Dică, dar jucătorii ăia care nu au curaj au calificate echipa în grupe. Părerea mea e că e și vina lui. Dacă ai o echipă valoroasă ca FCSB și nu ai posesia, e doar vina antrenorului.

Cea mai mare greșeală și o să mă impun și o să-i cer să schimbe sistemul de joc. Nu se poate să câștigăm cu sistemul ăsta. Dacă joci 4-2-3-1, trebuie să joci cu doi mijlocași defensivi. Noi ce am jucat, 4-1-1-3-1? Dacă joci 4-3-3 e altceva, domini mijlocul terenului. Noi am avut 4-0-4-1. Dulca a fost zero, Olaru e inter, nu am avut jucător defensiv.

Mijlocul terenului dacă nu-l domini, poți să ai cinci de Messi și de Haaland, tot pierzi. Va juca 4-3-3, s-a terminat cu 4-2-3-1. Dacă vrei așa, joci și cu Oaidă, și cu Malcom. Dică va schimba asta la ordinul meu: 4-3-3! La revedere! Dacă ei nu pot să joace ce vrei tu, lasă-i să joace ce știu”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club.

"La cald, spun că am făcut o primă repriză slabă. În a doua am marcat gol, puneam presiune pe ei, dar facem o greșeală fără să ne atace nimeni, băgăm mingea în centru și primim golul 3. Și asta se întâmplă la jucători cu experiență, de la care te aștepți ca tinerii să învețe.

Le facem noi cadou dacă adversarii nu ne pun probleme. Ca și la primul gol, pierdem mingea și iese penalty. Nu îmi place să scot în evidență un jucător, pierdem cu toții, nu doar Dawa sau altul. Când câștigăm, câștigam toți. Analiza o fac cu ei și le spun fiecăruia în vestiar ce a greșit.

Până acum am mai schimbat, meciurile din Europa le-am tratat altfel, dar apoi am schimbat 7-8 jucători, însă acum au jucat din nou cei care au jucat în Europa. Acum a intrat și Compangno, doar el, un jucător cu experiență.

Le-am cerut de când am venit, și mai ales după ce ne-am calificat, curaj, personalitate. Mie asta îmi place. Chiar dacă ceri mingea de 10 ori și greșești, nu mă supăr. Chiar dacă o ceri de 10 ori și o atingi de 3 ori. Eu vreau curaj! Mie nu îmi plac jucătorii care se pitesc", a spus Dică.

"Mă îngrijorează (n.r.: că primește goluri echipa). Dacă voi fi în continuare la echipă, voi aborda altă strategie. Vom vedea ce strategie vom adopta, pentru că, ce îmi doresc eu se pare că ei nu pot realiza în acest moment.

Dacă voi fi în continuare antrenor în perioada următoare, voi aborda altă strategie, după ce am văzut ce pot jucătorii mei să dea față de ce îmi doresc eu. E greu să vă explic, durează foarte mult. Nu vreau, că trebuie să aduc și jucătorii de față", a spus Dică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel