MITING PSD. Pleșoianu: Mă simt atât de frustrat în aceste clipe!

Deputatul Liviu Pleșoianu a anunțat, sâmbătă dimineață, că PSD a decis să îi scoată pe români în stradă, într-un miting autorizat. Apoi, Liviu Dragnea a spus, în exclusivitate pentru DC News, că nu vrea să existe conflict între români și să se rupă România în două.

Spre seară, Liviu Pleșoianu a spus că rămâne cu satisfacția de trei ore, din dimineața acestei zile, când a ieșit public să-și asume pentru partid mesajul organizării unui miting al celor care nu sunt "poporul lui Iohannis".

"Când a ieșit printre manifestanți, în prima zi de proteste, am spus că ATUNCI trebuia făcut un mega-miting de susținere... Nu a fost făcut și se vede treaba că a fost tare bine.

Când, în dimineața asta se luase hotărârea că facem miting, am simțit că e prima dată, în tot acest război de uzură, când ne întoarcem la oameni, la cei care ne-au votat și ne susțin... După ce am ieșit să anunț public, la scurtă vreme am aflat din presă că nu mai facem miting.

După ce am spus că nu renunțăm pentru că avem toate argumentele de partea noastră, azi premierul tocmai a spus că renunțăm... Un precedent ale cărui costuri politice și democratice se vor vedea în scurt timp.

Deși au legitimitatea unui vot democratic covârșitor, aleșii PSD trebuie să suporte acum deversări de găleți de ură „pașnică". Mai grav, MULT MAI GRAV, alegătorii PSD se văd ei înșiși nevoiți să suporte aceleași găleți de ură... Deși tocmai au votat MASIV PSD la niște alegeri ce abia s-au încheiat", a zis Liviu Pleșoianu.

[citeste si]

"Atâta vreme cât eu mă simt atât de frustrat în aceste clipe, îmi pot lesne imagina cum vă simțiți dumneavoastră, alegătorii noștri. De fapt, citesc concret ce îmi scrieți. Și vă împărtășesc revolta... Mă aflu în fața unui moment dificil. Pentru că nu părăsesc NICIODATĂ frontul... DAR nici nu pot fi de acord cu strategia falimentară de a te prezenta la războiul cu SISTEMUL purtând lalele în mâini. Iohannis a câștigat azi mult. Iar asta e o realitate greu de dus pentru mine, atâta vreme cât CHIAR AM SPUS CĂ SE VA ÎNTÂMPLA ABSOLUT TOT CE S-A ÎNTÂMPLAT.

Rămân cu satisfacția de trei ore, din dimineața acestei zile, când am ieșit PUBLIC să-mi asum pentru partid mesajul organizării unui miting al celor care NU sunt „poporul lui Iohannis". Și cu frustrarea teribilă care a urmat și de care nu voi scăpa prea curând", a mai zis deputatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel