MITING PSD. Anunțul unui lider de partid

Liviu Dragnea - Sorin Grindeanu
Liviu Dragnea - Sorin Grindeanu

Senatorul PSD de Giurgiu, Cristian Marciu, a declarat că asupra liderilor de la nivel naţional şi judeţean ai partidului se fac presiuni pentru a fi organizat un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu.

Până la această oră nu s-a luat o decizie în legătură cu data şi ora la care acest miting va avea loc, dar ce trebuie să vă spun este că organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu nu a organizat nicio acţiune politică de participare a membrilor PSD la aceste acţiuni, cu atât mai mult cu cât am înţeles că în presă s-au vehiculat nişte liste cu nume de membri de partid care ar fi fost şi plătiţi. Nu există aşa ceva. Este o acţiune care să defăimeze sau să denigreze organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu, a declarat senatorul Cristian Marciu.

În legătura cu OUG 13, social-democratul a spus că aceasta nu a fost analizată şi citită aşa cum trebuie şi că, fiind retrasă, nu a produs niciun efect şi nu mai e nimic de spus.

Totodată, senatorul PSD de Giurgiu a menţionat că, în această lună, de când Guvernul s-a apucat de treabă, au fost luate mai multe măsuri conform programului de guvernare, dând exemplu faptul că studenţii pot circula gratis cu trenul şi li s-au dublat bursele. Aceste proteste spontane ale străzii au dus la abaterea atenţiei opiniei publice de la acţiunile în favoarea ţării prin programul de guvernare şi au fost estompate prin această perdea de ceaţă de către cei care nu vor ca acest program de guvernare să fie pus în acţiune, a afirmat Marciu, scrie Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel