Miting în Piața Victoriei, după ce a trecut moțiunea de cenzură: ”Hai, pa! că avem treabă”

O nouă manifestație, în Piața Victoriei,  este anunțată pe Facebook, în această seară, de la ora 18.30, după ce moțiunea de cenzură a trecut în Parlament.

Moțiunea de cenzură a trecut iar un miting este anunțat de cei de la Rezistența, sub titlul „Hai, pa! că avem treabă".

Anunțul organizatorilor:

"Guvernul Dăncilă a picat, moțiunea de cenzură a trecut la vot cu 238 de voturi. Din acest moment, guvernul Dăncilă e demis și rămâne în funcție cu puteri diminuate (nu are voie să dea ordonanțe simple și OUG-uri) până la instalarea noului guvern.

Am scăpat de cea mai mare rușine a României dupa Revoluție, poate chiar mai mare decat guvernele PSD din vremea lui Iliescu.

Este, în mod clar, o victorie la care a avut un aport important și STRADA, oamenii care au ieșit la proteste și au slăbit în mod constant puterea politică a PSD-ului. Ne bucurăm că am scăpat de un guvern ticălos și penal, sperăm ca actorii politici din opoziție împreună cu Președintele României să aibă înțelepciunea necesară să ia cele mai bune decizii așteptate de un popor greu încercat în acești ultimi trei ani.

E timpul pentru curățenie!"

Guvernul Dăncilă a picat, după ce moțiunea de cenzură a trecut în Parlament, joi, cu 238 de voturi. Cinci voturi au fost contra moțiunii. În total au votat 243 de parlamentari. Era nevoie de 233 de voturi pentru căderea guvernului. Din acest moment, guvernul Dăncilă e demis și rămâne în funcție cu puteri diminuate până la instalarea noului guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel