Mişcarea care ar pune capăt puciului din PSD. Chirieac: Lovitura de palat se închide

PSD
PSD

Analistul politic Bogdan Chirieac subliniază lipsa de reacţie a Vioricăi Dăncilă în scandalul momentului din PSD, mai ales având în vedere că liderii care vor debarcarea lui Liviu Dragnea o propun să conducă, intermiar, partidul şi să rămână premier. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la România TV, în cadrul emisiunii moderate de Victor Ciutacu, asupra scrisorii prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD. Bogdan Chirieac a remarcat, în acest context, lipsa de reacţie a Vioricăi Dăncilă cea care este propusă de către contestatarii lui Dragnea să ocupe funcţia de preşedinte al PSD, interimar, în eventualitatea în care Dragnea este înlăturat. 

"Problema capitală în această epistolă este aceea peste care s-a trecut extrem de uşor. S-a propus acolo ca preşedinte al partidului să fie doamna Viorica Dăncilă şi să rămână în funcţia de prim-ministru. [...] Aici e o chestiune fundamentală: dacă doamna Dăncilă vine şi ne spune 'eu am fost cu această echipă condusă de Liviu Dragnea, bună, rea, a obţinut aproape 50% în alegeri' şi spune, cu subiect şi predicat: 'îl schimbaţi pe Dragnea, aveţi şi demisia mea, mergeţi la Iohannis', în acest moment istoric lovitura de palat vă daţi seama că se închide. Fiindcă PSD nu va accepta să se pună, din nou, în mâna lui Iohannis."

"Vă întreb, doamna Dăncilă o fi în concediu? [...] Un comunicat al doamnei Dăncilă în care să spună: 'nu contaţi pe mine în puciul ăsta' vi se pare absurd? Tăcerea, în acest moment, este o acceptare. Cu alte cuvinte întreb: Doamna Dăncilă face parte din puci?", a întrebat, retoric, Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel