Mirela Retegan, revoltată de atitudinea față de bolnavii COVID: Nu au luat o boală venerică pe centură! Parcă eram un popor credincios...

Mirela Retegan a transmis un mesaj în care își exprimă dezaprobarea față de atitudinea românilor față de bolnavii de COVID-19.

"Bolnavii de Covid nu sunt niște persoane care au luat o boală venerică, pentru că au făcut s** neprotejat pe centură. (Vă rog să mă iertati, astăzi simt că trebuie să spun asta).  Bolnavii de Covid sunt prietenii noștri, părinţi, frați, surori, colegi, vecini, prieteni. Din tot ce se întâmplă în perioada asta, cel mai urât mi se pare faptul că oamenii se tem să spună că trec prin boală, pentru că în societate există acest curent, împotriva celor care se îmbolnăvesc.

Am în anturajul meu oameni foarte apropiați și foarte dragi, cu care nu am intrat în contact în ultima vreme, care s-au îmbolnăvit. Oameni care au avut grijă. Oameni care nu sunt vinovați pentru că s-au îmbolnăvit. Câțiva trec ușurel prin poveste, alții au fost la un pas să nu mai fie.

Parcă eram un popor credincios, cu dragoste pentru semeni, cu empatie... Atunci când aflați de cineva că are o suferință, gândiți-vă la persoana aceea cu căldură. Trimiteţi spre ea lumină și gânduri de sănătate, așa cum am vrea să primim fiecare dintre noi, dacă am avea nevoie. Unde e omenia românului? Unde e iubirea față de aproape? Oare mai exista o țară, pe globul pământesc, unde oamenii care se îmbolnăvesc se tem, dincolo de viața lor, pentru că vor fi judecați de societate?", a scris Mirela Retegan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel