Mirel Rădoi, schimbare la naţională. "Indiferent de adversar, asta vom face"

Mirel Rădoi a anunţat ce vor face tricolorii de acum în fiecare meci. 

„Nu avem nicio problemă. Planurile noastre continuă la fel, autoritățile de aici ne-au primit foarte bine. Nu avem nicio problemă, nu sunt îngrijorat. Nu avem probleme nici cu jucătorii, sunt toți valizi pentru antrenamente. Mai avem un antrenament, mai avem informații de verificat, rapoartele și apoi vom vedea în funcție de ce vom gândi. Avem mai multe planuri de joc, vom aborda într-un fel meciul, dar trebuie să ne gândim că este o partidă de 120 de minute.

Suntem pozitivi, suntem încrezători, toți băieții au reacționat foarte bine, e clar că va fi o partidă dificilă. Islanda, pe lângă faptul că e echipa gazdă, are și avantajul antrenorului care are mare experiență, mare personalitate, care își arată la fiecare meci capacitățile din punct de vedere tactic.

Indiferent de adversarul pe care îl vom avea în față, vom încerca să fim cât mai mult timp în terenul advers.

Spiritul de competiție la echipa națională a început să crească. E clar că în momentul de față competitivitatea între jucatori este foarte ridicată.

Am revăzut de foarte multe ori acea partidă dintre Islanda și Anglia, dar să nu uităm că au trecut 4 ani de la meci”, a declarat Mirel Rădoi, care a evidențiat și punctul slab al jucătorilor români, cel puțin din ultima vreme, conform Prosport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel