Mirel Curea critică DSP după infectarea cu COVID: Bătaie de joc/ Emanuel Ungureanu: Nu se poate așa ceva. Asta e foarte grav

foto captură Antena 3
foto captură Antena 3

Jurnalistul Mirel Curea s-a infectat cu coronavirus la 10 zile după rapel. A anunțat că are o formă ușoară de boală, iar plămânii nu-i sunt afectați. Problema rămâne, însă, la DSP. E foarte grav, consideră Emanuel Ungureanu, deputat USR Plus. 

Emanuel Ungureanu a spus că cei de la DSP i-au scris un mesaj să stea în casă în momentul în care a fost infectat cu coronavirus. Întrebat dacă a avut ”o asemenea corespondență cu DSP-ul”, Mirel Curea a răspuns, la Antena 3: ”Nevastă-mea a sunat ore întregi, eu am sunat ore întregi. Nu ne-a răspuns, dom`ne, nimeni. Testul pozitiv pentru care am sunat până m-am cocârjat a fost al fiicei noastre, test făcut nu duminica trecută, ci cu o duminică înainte, rezultatul fiind venit luni, de la o firmă privată.”

”Deci aveți un test făcut la o firmă privată, automat ar fi trebuit să fiți căutat. Nu se poate așa ceva. E foarte grav”  a spus deputatul Emanuel Ungureanu. Mirel Curea consideră că ”e o bătaie de joc”. 

Vezi și: Mirel Curea, infectat cu Covid-19 după vaccinare, explicații: ”Nu mi-a scăzut încrederea în vaccin”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel