Mircea Badea, reacție după ce Alexandru Cumpănașu a decis să candideze la prezidențiale

Mircea Badea
Mircea Badea

Alexandru Cumpănașu a spus că vrea, în calitate de președinte al României, să radă, în doi ani, clanurile interlope. Dacă nu va reuși, își va da demisia după 24 luni.

Mircea Badea a reacționat după ce Alexandru Cumpănașu și-a manifestat intenția de a candida la alegerile prezidențiale 2019.

"Cumpănașu are un ONG. La un moment dat, a luat niște fonduri europene, de vreun milion de euro, ca să vâre integritate în Ministerul de Interne. Și a și vârât, adică a avut un program european. Ca ONG-ist bine finanțat de la Europa, în mod evident, nu a reușit să bage cine știe ce integritate în Ministerul de Interne, dar ca președinte.... spune că în doi ani rade clanurile. Dacă din interiorul Ministerului de Interne nu a reușit la Ministerul de Interne... ca președinte... auziți ce face. Este clar că vrea să candideze, dar să vedem dacă va strânge semnăturile pentru că este un lucru complicat. Trebuie să aibă infrastructură. Așa, de unul singur, este imposibil să strângi semnături”, a zis Mircea Badea.

Mircea Badea crede că dacă Alexandru Cumpănașu intră în cursa prezidențială, acesta va lua voturi de la Dan Barna și Klaus Iohannis. Realizatorul TV a mai zis că este bine să fie mai mulți candidați pentru ca românii să nu se mai plângă că nu au avut cu cine vota.

”Este ok să candideze cine vrea. Sunt fan cât mai multe candidaturi. Poporul are de unde alege. Lasă-l să candideze și pe el... Unii zic că se folosește de tragedia de la Caracal... Dar când a zis Iohannis: a trebuit să moară oameni ca să plece Ponta nu v-ați mai dat ochii peste cap. Lasă oamenii să candideze pentru Palatul Cotroceni, care-i problema?”, a mai spus realizatorul emisiunii ”În gura presei”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel