Mihai Bobonete, despre Radu Banciu: Alt dobitoc...

SIMONA HALEP a fost criticată dur de către Radu Banciu, după finala pierdută de la Roland Garros, fapt pentru care valurile de critici s-au revărsat ca un torent la adresa realizatorului de la B1 TV. Invitați la emisiunea „Gândul Live", Mihai Bobonete și Adrian Văncică nu au scăpat ocazia de a relua criticile la adresa celor care au criticat-o pe SIMONA HALEP.

Actorul Mihai Bobonete, unul dintre protagoniștii serialului "Las Fierbinți",  a mărturisit că valul de simpatie îndreptat către sportiva română l-a bucurat: „E foarte bine că s-a vorbit despre tenis. Mi se pare o treabă extraordinară că lumea a luat atitudine şi majoritatea oamenilor au vorbit frumos şi s-au mândrit cu faptul că Simona a ajuns atât de departe, că joacă foarte bine".

Citește și: Radu Banciu: Halep, o ȚĂRĂNCUȚĂ. Maria Sharapova, o lady

Iar pe cei care s-au grăbit însă să o critice pe tenismenă sau să insiste pe un detaliu anatomic şi pe o decizie a sportivei de a-şi micşora sânii, Bobonete i-a catalogat drept "excepţii": „Faptul că au fost câţiva care au zis că nu au de ce să-i mulţumească sau cum a fost altul. .. împuţitul ăla care face o emisiune, îmi scapă numele lui, care comenta Turul Franţei înainte, de s-a luat de ea, acestea sunt excepţii care n-au nicio legătură cu ceea ce se întâmplă", a comentat actorul din „Las Fierbinți".

Citește și: Ciuvică: Ăsta e dus cu capul. Sunt niște atacuri MIZERABILE!

"Alt dobitoc şi ăla", a spus Mihai Bobonete, referindu-se la Radu Banciu, care a afirmat recent că „Simona Halep este o ţărăncuţă", în comparaţie cu Maria Sharapova, care „e o lady". Actorul a explicat apoi de ce nu crede că sportiva din Rusia este o lady:

„E o lady de nu se poate. Când geme aia, numai la lady nu mă gândesc. Mă gândesc la toate starletele porno din lumea asta şi la toată copilăria mea. (...)", a mai spus Mihai Bobonete.

Citește și: Sfatul lui DAN NEGRU pentru Banciu, după atacul la SIMONA HALEP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel