Rareș Bogdan, REVOLTAT: Nu mai pot! ACUM e prea MULT!

Rareș Bogdan, în emisiunea pe care o realizează la Realitatea TV, a vorbit despre performanța Simonei Halep de la Roland Garros. De asemenea, a comentat și atacul furibund al lui Radu Banciu la adresa sportivei românce.

VEZI ȘI: Radu Banciu: Halep, o ȚĂRĂNCUȚĂ. Maria Sharapova, o lady

"A contat că a vrut atât de mult să câștige și a jucat absolut fabulos. Simona Halep a câștigat sâmbătă. A fost un meci senzațional. A fost o finală de mare forță. Această fetiță care a primit prea puțin de la România, a primit foarte mult de la părinții ei. Aceștia merită aplaudați pentru că au riscat totul pentru Simona Halep. Au crezut că Simona lor poate. Pe mine, m-a făcut mândru.

VEZI ȘI: Dumitrașcu: Mi-e greață de greața lui. E un spectacol grotesc

Simona a câștigat, această idee trebuie să rămână și nu ceea ce spune "cap de porc" (Radu Banciu -n.r.). Îmi cer scuze față de dumneavoastră că trebuie să vă ofer în această seară o mostră de cap de porc... Când Cap de porc m-a atacat pe mine, am considerat că nu trebuie să răspund, când Cap de porc i-a atacat pe Arșinel, pe Hagi, pe Nadia, pe prietenul meu Gică Popescu, am considerat că nu trebuie să răspund, dar acum este prea mult. Eu iubesc foarte mult România. De ce această campioană care a câștigat trebuie să fie linșată? De ce? De ce trebuie să suportăm capete de porc în spațiul public? Din păcate, asta e. De data asta nu mai pot. Cap de porc a lovit într-un campion și el trebuie să primească ceea ce merită", a spus Rareș Bogdan la "Jocuri de putere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel