Urmărește emisiunea live


SIMONA HALEP, campioana fanilor. Cine a ieșit JUCĂTOAREA lunii mai

SIMONA HALEP-MARIA SHARAPOVA. Simona Halep a fost votată de peste 291.000 de oameni din 305.000 pe site-ul wtatennis.com, anunță Antena 3.

SIMONA HALEP-MARIA SHARAPOVA. Câştigătoarea titlului de "Jucătoarea lunii Mai" a fost aleasă Maria Sharapova, de către oficialii WTA.

VEZI ȘI: Vulpescu: Ce-a făcut HALEP pentru mine? NIMIC!


SIMONA HALEP-MARIA SHARAPOVA. WTA a anunţat, pe site-ul oficial, că sportiva rusă Maria Şarapova a fost desemnată jucătoarea lunii mai, datorită câştigării turneelor de la Madrid şi Roland Garros, în timp ce Simona Halep, finalistă atât în Spania cât şi în Franţa, a ocupat primul loc în preferinţele fanilor.

SIMONA HALEP-MARIA SHARAPOVA. Wtatennis.com notează că Şarapova a învins la Madrid trei jucătoare din Top 5 - Na Li, Agnieszka Radwanska şi Simona Halep, iar la Paris s-a impus în faţa vedetelor în formare Garbiñe Muguruza, Eugenie Bouchard şi Simona Halep. "De aceea, Şarapova a fost numită jucătoarea WTA a lunii mai", scrie site-ul WTA.

SIMONA HALEP-MARIA SHARAPOVA. În ceea ce o priveşte pe Simona Halep, românca a primit 291.000 din totalul de 305.000 de voturi ale fanilor pe site-ul wtatennis.com. Astfel, Halep s-a clasat pe prima poziţie în preferinţele fanilor, cu 95 la sută din voturi, urmată de Maria Şarapova - 4 la sută şi de americanca Serena Williams, cu doar un procent. "Însă a trebuit să optăm pentru Şarapova, care a învins-o pe Halep atât în finala de la Madrid cât şi în cea de la Roland Garros", a menţionat WTA, arată Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel