Miere - trei combinații care te ajută să slăbești

Mierea are beneficii importante în ceea ce privește pierderea în greutate.

Dacă încercați să slăbiți, mierea poate fi foarte utilă.  

Miere și apă caldă

În mod normal, grăsimea rămâne ca o resursă neutilizată în organism, adăugând greutate, dar se crede că mierea are capacitatea de a mobiliza această grăsime stocată. Mierea crește pozitiv nivelurile de HDL sau colesterol bun în organism și reduce problemele cardiovasculare, ceea ce înseamnă că puteți duce o viață mai sănătoasă. Acest lucru va promova în continuare scăderea în greutate.

Cercetările sugerează că consumul de miere (aproximativ o linguriță pe zi), cu o cantitate egală de apă caldă poate stimula acest proces benefic.

Miere și scorțișoară

Se amestecă o lingură de pudră de scorțișoară cu o lingură de miere și o ceașcă de apă caldă. Se bea pe stomacul gol. Împreună cu puterea de metabolizare a mierei, acest amestec poate fi un impuls puternic pentru eforturile de scădere în greutate.

Suc de lămâie și miere

Mierea poate ajuta la scăderea în greutate când este consumată cu apă caldă și suc de lămâie. Mierea conține 22 de aminoacizi și un număr de vitamine și minerale valoroase. Sucul de lămâie din acest amestec este încărcat cu vitamina C (cunoscută și sub numele de acid ascorbic), care mărește funcția hepatică și metabolismul grăsimilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel