Michael Schumacher împlinește 51 de ani. Mesajul emoționant din Formula 1

Oficialii din Formula 1 i-au transmis un mesaj lui Michael Schumacher, care împlinește astăzi 51 de ani.

Michael Schumacher, marele pilot de Formula 1, a împlinit, vineri, 3 ianuarie, vârsta de 51 de ani

Cariera lui Michael Schumacher în Formula 1 a fost una cu adevărat glorioasă. Timp de 21 de ani, cu doar 4 sezoane de pauză, Michael Schumacher a luat parte la întrecerile din cadrul Formula 1. Marele pilot german a debutat la Marele Premiu al Belgiei, în anul 1991. De-a lungul traseului său profesional, Michael Schumacher a câştigat nu mai puţin de 91 de curse şi a urcat pe podium de 155 de ori. Prima victorie a obţinut-o la Marele Premiu al Belgiei, în 1992, iar ultima, în anul 2006, la Marele Premiu al Chinei, citează Mediafax.

De şapte ori campion mondial 

Michael Schumacher este de şapte ori campion mondial în Formula 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004). În 2002 şi în 2004, i-a fost înmânat titlul de cel mai mare sportiv al anului. Pentru acelaşi premiu a mai fost nominalizat în 2001, 2003, 2005 şi în 2007. Michael Schumacher s-a făcut remarcat şi datorită implicării sale în mai multe acţiuni caritabile. În 2002, a fost numit Campion UNESCO al sportului.

Drama lui Michael Schumacher

Drama lui Michael Schumacher a început în 29 decembrie 2013, în timp ce se afla la schi în Alpii elveţieni. În urma unui accident, fostul pilot a suferit multiple traume cerebrale. Schumacher a suferit două operaţii la spitalul din Grenoble, apoi a fost transferat la un spital din Lausanne. Din 2014, primeşte tratament de specialitate la reşedinţa sa din Elveţia.

Soția pilotului, informații referitoare la sănătatea lui

Recent, soția sa a oferit câteva informații referitoare la sănătatea pilotului, deși familia a ținut secretă starea lui Michael Schumacher.

"Marile lucruri încep cu paşi mici. Multe particule mici pot forma un uriaş mozaic. Împreună sunteţi mai puternici şi asta este exact cum forţele combinate ale mişcării KeepFighting fac încurajarea altora mai uşoară", a transmis Corinna Schumacher prin intermediul paginii de Twitter KeepFightingMichael.

Mesajul oficialilor din Formula 1

Cu ocazia zilei de naștere a pilotului, oficialii din Formula 1 au ținut să îi transmită acestuia, pe Twitter, câteva gânduri bune: "Astăzi, la fel ca în oricare altă zi, ne gândim cu toții la tine. Legendarul Michael Schumacher împlinește astăzi 51 de ani. Continuă să lupți, Michael".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel