Michael Schumacher, șapte ani de la tragicul accident

Michael Schumacher  Foto: Facebook
Michael Schumacher Foto: Facebook

În urmă cu șapte ani, pe 29  decembrie 2013, Michael Schumacher suferea  cumplitul accident pe o pârtie de schi în stațiunea Meribel, din Alpii francezi.

Din acel moment, Michael Schumacher s-a aflat  într-un proces de recuperare, fără ca progresele  să fie vizibile. În acest timp, familia campionului de Formla 1 a fost rezervată privind informațiile referitoare la starea acestuia de sănătate. 

Între 2013 și 2018, Corinna Schumacher, a cheltuit circa 20 de milioane de lire sterline pentru a-i acorda cea mai bună îngrijire.

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a vorbit în urmă cu ceva vreme despre starea lui Michael Schumacher: "Am văzut împreună cu Schumacher multe curse şi o să mai văd. Repet, vom vedea în continuare multe curse.

Ştiţi că starea lui de sănătate nu este un subiect pe care familia să îl discute public. Iar eu simt că fac parte din această familie. Michael luptă în fiecare zi şi o să continue să lupte. Are o adevărată echipă lângă el, dar atât pot să vă spun, restul e privat", a spus Todt pentru Gazzetta dello Sport.

Michael Schumacher are șapte  titluri obținute în Formula 1: 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel