Messi, înapoi pe Camp Nou? Sergi Roberto: Îl aşteptăm cu brațele deschise

Sergi Roberto, mijlocaşul formaţiei FC Barcelona, a afirmat că jucătorii echipei catalane îl aşteaptă "cu braţele deschise" pe fotbalistul argentinian Lionel Messi, dacă acesta va lua decizia de a se întoarce pe Camp Nou la finalul acestui sezon, când îi va expira contractul cu Paris Saint-Germain, scrie presa spaniolă.

 

"Îl aşteptăm cu braţele deschise. Cine nu ar fi pregătit pentru revenirea lui Messi? Până la urmă, nu vrem să vorbim prea mult despre asta, pentru că cel care trebuie să decidă este el, preşedintele, antrenorul sau oricine, dar dacă este vorba de jucători, noi îl aşteptăm chiar acum", a spus Sergi Roberto, unul dintre cei mai buni jucători ai Barcelonei în derby-ul cu Real Madrid (2-1).

Lionel Messi a fost fluierat de unii dintre fanii echipei Paris Saint-Germain în cursul meciului pierdut pe teren propriu în faţa formaţiei Rennes (0-2), disputat duminică în Ligue 1, la finalul căruia argentinianul a plecat direct la vestiare, cu capul plecat, fără să-i mai salute pe suporterii parizieni alături de coechipierii săi.

Campionul mondial argentinian îşi va încheia înţelegerea cu PSG pe 30 iunie, iar printre opţiunile sale se numără şi o posibilă revenire la FC Barcelona, clubul la care a cunoscut cele mai mare succese din cariera sa.

Messi ar fi părăsit un antrenament al lui PSG, iritat de un exerciţiu propus de Christophe Galtier

Fotbalistul argentinian Lionel Messi ar fi părăsit un antrenament al lui PSG, iritat de un exerciţiu propus de tehnicianul Christophe Galtier, informează RMC Sport.

Messi nu s-a antrenat joi cu coechipierii săi de la PSG, iar clubul nu a indicat motivul acestei absenţe. Marţi, argentinianul a scurtat deja şedinţa sa de pregătire. Anturajul lui Messi a menţionat o accidentare la aductori, dar alte surse au vorbit despre o reacţie a campionului mondial în faţa unui exerciţiu care nu a fost pe placul său.

Potrivit RMC Sport, Messi ar fi părăsit antrenamentul din cauza unui exerciţiu propus de Christophe Galtier, axat pe sarcini defensive, care nu era pe placul său.

Galtier a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că este încă prea devreme pentru a putea spune dacă Messi va fi la gruparea pariziană şi în sezonul viitor, dar a apreciat atitudinea pe care o are argentinianul la echipă.

PSG, cu o evoluţie slabă, a fost învinsă acasă cu scorul de 2-0 de Rennes într-un meci disputat duminică în etapa a 28-a din Ligue 1, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel