Meleșcanu, după audierea la DNA: Nu am cenzurat niciodată poziția reprezentanților României

DNA
DNA

Teodor Meleșcanu s-a prezentat, joi, la DNA.

Teodor Meleşcanu ar fi fost citat la DNA în calitate de martor.

UPDATE:

Teodor Meleșcanu a declarat, după ce a ieșit de la audierile de la DNA, că a avut calitatea de martor în dosarul fostului agent guvernamental la CEDO. A precizat că nu a cenzurat niciodată pozițiile reprezentanților României.

„În niciun caz, nu se pune problema cenzurării, pentru că agentul CEDO este numit de guvern și are deplină capacitate să promoveze interesele României. Deci, nu există niciun fel de cenzură, niciodată, nici înainte când erau alții pe această poziție, nici după numirea domnului Mocanu, niciodată nu am schimbat o virgulă. Nu am cenzurat pe nimeni, niciodată. Agentul pentru CEDO este cel care din partea guvernului asigura reprezentarea intereselor", a afirmat Teodor Meleșcanu, joi, la ieșirea din sediul DNA.

Întrebat dacă era informat despre dosarele importante, Teodor Meleșcanu a răspuns: „Nu primeam informații despre dosare, ei își făceau treaba, dacă era nevoie puteam să discutăm, dar niciodată nu m-am implicat în formularea întâmpinărilor sau altor".

Întrebat dacă i s-ar putea schimba calitatea de martor, Meleșcanu a replicat: „Nu văd de ce, pentru că nu au fost niciun fel de probleme".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel