Melania și Donald Trump se CEARTĂ pe mască - VIDEO

Trump
Trump

Masca de protecție împotriva COVID-19 a devenit motiv de ceartă în familia Trump. Iată ce campanie a lansat Melania Trump. 

În timp ce președintele Donald Trump ține discursuri despre cât de neimportantă este masca de protecție împotriva COVID-19, soția sa, Melania, face videoclipuri în care le explică oamenilor cum se poartă și îi încurajează să o poarte în această perioadă. 

Campania Melaniei Trump

Melania Trump, soţia preşedintelui american Donald Trump, a lansat o serie de postări în mediul online în care semnalează importanţa purtării măştii de protecţie în public ca metodă de prevenţie a răspândirii COVID-19. 

"CDC continuă să studieze răspândirea virusului COVID-19, iar în acest sens recomandă purtarea măştilor sau acoperirea feţei în spaţiul public, dar şi distanţarea ca metode de precauţie. Acestea sunt recomandate pentru a rămâne cu toţii în siguranţă", a spus Melania Trump în timp ce ţine în mână o mască.

Donald Trump se încăpățânează să nu respecte regulile

Campania lansată de Melania Trump vine la numai o săptămână după ce soţul ei, Donald Trump, a declarat că el nu va purta această mască în ciuda recomandărilor făcute de experţi.

"CDC ne sfătuieşte să ne acoperim faţa atunci când ieşim în spaţiul public, ca metodă de precauţie. Este opţional aşa că nu trebuie să o faceţi", a declarat Donald Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel