Meghan Markle, cu inima zdrobită. Este amenințată! "În sala de judecată va fi un spectacol uimitor"

Meghan Markle
Meghan Markle

Meghan Markle este amenințată cu tribunalul. Cine și ce are cu ducesa de Sussex. 

Thomas Markle nu se oprește din a-și critica fiica la orice pas, atrăgând antipatia tuturor fanilor. De această dată, el va depune mărturie împotriva lui Meghan Markle direct la tribunal.

Tatăl lui Meghan a câștigat foarte mulți bani datorită fiicei sale, iar relația lor de rudenie nu mai este așa cum era înainte, de când a început să o facă de rușine pe ducesă și să spună lucruri total neadevărate despre ea. 

A vândut video-uri și poze cu Meghan din adolescență

Atât el, cât și ceilalți copii, Thomas și Samantha, frații vitregi ai Ducesei, au profitat foarte mult de rangul acesteia, câștigând extrem de mulți bani, dar și popularitate, prin intermediul declarațiilor, interviurilor și aparițiilor publice în care expuneau viața Ducesei, citează verdict.ro.

Recent, Thomas a vândut fotografii și filmulețe ce prezentau momente din viața lui Meghan încă de când era adolescentă, amintiri pe care sigur Ducesa nu și le dorea pe internet. Acesta nu s-a oprit aici și a declarat că este pregătit să depună mărturie împotriva fiicei sale, care a dat în judecată trei tabloide britanice, citează aceeași sursă. 

O amenință cu tribunalul

Thomas Markle spune că totul va ieși la iveală atunci când se vor întâlni în sala de judecată. Acesta a acceptat să fie martor pentru Associated Newspapers, trust ce deține Mail on Sunday și MailOnline, ce au publicat fragmente dintr-o scrisoare trimisă de Meghan pentru tatăl său, potrivit Viva!.

În plus, tatăl Ducesei i-a transmis o invitație Prințului Harry pentru a se întâlni cu el și pentru a da dovadă de bărbăție și i-a acuzat pe cei doi că au rănit-o pe Regină.

„Atunci când voi ajunge cu Meghan în sala de judecată, va fi un spectacol uimitor pentru toată lumea", a declarat Thomas Markle.

Ce spune Meghan Markle

„Cu inima întristată îți scriu aceste rânduri pentru că nu înțeleg de ce ai ales acest drum și nu realizezi câtă durere provoci. Acțiunile tale mi-au zdrobit inima, nu doar pentru că ai provocat o durere ce nu era necesară, dar și pentru că ai ales să nu spui adevărul și te-ai lăsat manipulat", a declarat Meghan Markle, profund afectată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel