Medic: Bunico, te iubesc, dar dacă ai avea coronavirus nu te-aș pune la terapie intensivă!

"În cariera mea de 10 ani, am văzut multe lucruri, dar niciodată așa ceva”, a spus medicul care a mai zis că nu și-ar pune niciodată bunica la terapie intensivă dacă va lua coronavirus.

Declarațiile îi aparțin dr. Antonio Messina care se ocupă de secția de terapie intensivă (UCI) a Humanitas Research Hospital din Milano. În urmă cu câteva zile, a publicat o scrisoare pe profilul de Facebook în care spunea: „Bunico, te iubesc foarte mult, dar dacă ai avea coronavirus nu te-aș pune la terapie intensivă și sper că niciun alt medic nu ar face asta."

Întrebat ce a vrut să spună mai precis, dr. Antonio Messina a explicat: ”Bunica mea are 86 de ani, este lucidă, are o stare de sănătate bună, dar este foarte probabil să nu iasă în viață după terapia intensivă. Dar să nu credeți că este un lucru ciudat. Alegem zilnic ce tratament trebuie aplicat în funcție de condițiile pacienților și de speranța lor de viață. Este un fel de proporționalitate a tratamentelor. În plus, trebuie luată în considerare voința pacientului și sunt sigur că bunica mea nu ar dori să intre în terapie intensivă”, notează BBC MUNDO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel