Meciul Steaua - Viitorul din 2013, pagubă de 60.000 euro pentru Adi Popa

Facebook Adrian Popa
Facebook Adrian Popa

Adi Popa, fost jucător la Steaua, a recunoscut că a pierdut 60.000 de euro din cauza meciului Steaua - Viitorul 2-5 din 2013. 

”Atunci eu am ieșit cel mai rău. Nu-mi mai aduc aminte exact, dar am pierdut 60.000 de euro la acel meci, că aveam o clauză și nu s-a activat pentru că nu am fost titular. Eu bag mâna în foc pentru toți colegii mei, nu s-a dat nimeni la o parte, e normal să nu ai aceeași evoluție dacă apar atâtea schimbări.

Unii aveau puține meciuri în picioare, la Cojocaru și la Doru Bratu era primul meci. S-a simțit frustrat, știa ce să urmeze, că lumea va spune că ne-am dat la o parte”, a declarat Adi Popa, la Fotbal Club.

Gigi Becali spune că a ajutat echipa lui Hagi să rămână în Liga 1 

”Când retrograda Farul, în 2013, eu i-am spus lui Reghe că asta e echipa. Reghe făcea figuri, că-și dă demisia, că nu știu ce. I-am zis 'Dă-ți demisia acum!' Reghe zicea că el nu face așa ceva. Ce vorbești, mă? Dacă eu am posibilitatea să-l ajut pe nașul meu, cum să nu-l ajut pe nașul meu? Am băgat copiii și au câștigat cu 5-1 (n.r. Viitorul s-a impus cu 5-2). Eu îl ajut pe nașul meu, dacă am posibilitatea. El Reghe zicea 'Nu fac așa ceva!'. A, nu faci, atunci dă-ți demisia.

Faci schimbările pe care le zic eu, dacă nu conduce nașul. Dacă nu-l ajut pe nașul meu, înseamnă că sunt criminal! Cum să nu ajut, dacă nu am niciun interes? I-am spus lui MM, el să dea echipa, nu antrenorul. El (n.r. Florentin Pandele) a plecat în Grecia. Are nevoie nașul meu? Nu mai plec în Grecia! Noi avem nevoie să jucăm în Cupă, nu că-l ascult pe nașul”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Gică Hagi a reacţionat rapid 

”Doresc să clarific public, încă o dată, așa cum am făcut-o și în alte rânduri, că între mine și Gigi Becali sau între reprezentanții celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ și vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuție care să afecteze integritatea competiției !

Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă.

În sport mereu este un învingător și un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câștigate numai pe teren.

În rest, tot ce s-a scris și s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculații !

Cu stimă, Gheorghe Hagi !”, a fost mesajul ”Regelui”, postat pe pagina oficială a clubului constănțean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel