Măsuri izolare COVID-19. Streinu - Cercel: "Trebuie luate cu cap! Nu mor de coronavirus, mor de foame"

Dr. Adrian Streinu - Cercel a vorbit despre documentul apărut astăzi în presă care prevede limitarea deplasărilor pentru cetățenii României.

"Măsurile suplimentare de izolare vor fi luate, însă ele trebuie luate cu cap! Noi nu propunem niște măsuri de izolare care să blocheze România. Noi punem niște măsuri de izolare care să protejeze persoana în vârstă. Toată filosofia asta...agricultura trebuie să funcționeze, nu funcționează agricultura, nu o să am mâncare. Nu o să am mâncare o să mor de foame. Adică nu mor de coronavirus și mor de foame! E aiurea! Pentru asta trebuie găsite formule raționale.

Evident că se va limita mersul pe stradă, de ce să mai merg pe stradă dacă nu am nevoie?!  În acestă perioadă stau puțin în casă că nu mi se întâmplă nimic, dar pentru asta trebuie să găsesc sistemul care să-mi asigure că pot să ajung la o piață, că pot să-mi iau niște alimente, că pot să-mi iau niște detergenți, adică nu ne ducem acum, ne băgăm în peșteră și așteptăm să vină coronavirusul ca apoi să-l răspândim noi. Pentru asta, vor fi o serie de reguli fără doar și poate. Dacă regulile vor fi bine gândite și de bun simț, eu cred că vom trece foarte bine prin această pandemie și am putea la sfârșitul acestui sezon să dăm un exemplu cum se spune acum: de bună practică",  a declarat Adrian Streinu-Cercel, în direct la Marius Tucă Show.

Citește și: Document Libertatea.ro: "Deplasările, INTERZISE în afara domiciliului, cu excepții". MAI a SESIZAT DIICOT - OFICIAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel