Mărturia unei femei internate cu COVID-19 la Spitalul Militar: A evoluat în minute, în secunde

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

O pacientă infectată cu COVID-19 a făcut mărturii dureroase despre lupta cu virusul ucigaș. 

O pacientă diagnosticată cu COVID-19 povestește, de pe patul de spital, că „boala este foarte grea", maladia evoluând „nu în ore, ci în minute, în secunde", motiv pentru care ea consideră că „oamenii trebuie să creadă ceea ce se spune pentru că este adevărat".

Iată ce spune femeia

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" a postat pe Facebook, cu permisiunea medicilor curanți și a pacientei, un videoclip cu o pacientă infectată cu noul coronavirus.

„Mi-a fost foarte rău. Foarte rău mi-a fost. (...) Simptomele au evoluat nu în ore, ci în minute, în secunde. Am venit cu moralul la pământ și acești oameni au fost toată noaptea alături de mine, întrebându-mă, încurajându-mă, ridicându-mi moralul pentru a fi bine. Această boală este foarte grea. Oamenii trebuie să fie foarte atenți în a se proteja, a se feri, a avea grijă, a crede ceea ce se spune pentru că este adevărat. La unele persoane se manifestă mai rău, cum s-a manifestat la mine, la alte persoane se manifestă un pic mai blând", a povestit persoana diagnosticată cu COVID-19, citează Mediafax.

Internată în Campusul medical militar ROL 2

Femeia este internată în secția ATI a Campusului medical militar ROL 2.

În videoclipul postat de Spitalul Militar din Capială apar și colonel medic dr. Narcis Tănase, medic primar ATI, coordonatorul nucleului 1, locotenent-colonel medic dr. Adrian Tuță, medic specialist ATI și asistent medical Florentina Ciobanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel