Martin Schulz, impresionat de surpriza pe care i-a făcut-o Mihai Gâdea

gadea_schulz
gadea_schulz

Președintele Parlamentului European, Martin Schulz, a recunoscut, miercuri, că a fost surprins de surpriza pe care i-a făcut-o Mihai Gâdea la Bruxelles.

Mihai Gâdea i-a înmânat, miercuri, la Bruxelles, președintelui PE, Martin Schulz, una dintre stelele de pe steagul imens al Uniunii Europene realizat și expus de Antena 3, pe 9 mai a.c., pe peluza Palatului Parlamentului. Drapelul a fost un cadou făcut de Antena 3 Uniunii, de ziua Europei, ca simbol al unităţii şi armoniei dintre naţiuni, precum şi ca simbol al mândriei că suntem un stat european, precizează un comunicat al postului de televiziune.

"Este incredibil! Este un cadou minunat de la Antena 3. Vă mulţumesc! E o surpriză! Trebuie să recunosc că sunt surprins. (...) Trebuie să îi găsim un loc (la Parlamentul European - n.r. )", a spus Martin Schulz, care a apreciat că demersul Antenei 3 demonstrează că românii sunt buni europeni, într-o perioadă de criză, în care fiecare stat pare să acţioneze pe cont propriu.

"Cred că o televiziune care investeşte atât de multă energie ca să arate steagul Uniunii Europene cu siguranţă apără valorile şi ideile noastre", a mai declarat liderul european.

Întrevederea de la Bruxelles a avut loc la invitaţia președintelui PE.

Drapelul, realizat de câteva croitorese iscusite de la FabricadeSteaguri.eu și desfăşurat pe 9 mai în faţa Parlamentului României, a cântărit 800 de kilograme, a măsurat 100 de metri lăţime şi 140 de metri lungime.

Stelele de pe drapelul imens al Uniunii Europene, realizat și expus de Antena 3, pe 9 mai, au fost cusute manual, după ce drapelul a fost întins pe Aerodromul din Clinceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel