Marinescu, după decizia EMA: Era de așteptat!

Marinescu, după decizia EMA: Era de așteptat!
Marinescu, după decizia EMA: Era de așteptat!

Medicul Adrian Marinescu a comentat decizia Agenției Europene pentru Medicamente de a valida siguranța și eficiența vaccinului AstraZeneca.

Medicul Adrian Marinescu a avut o intervenție telefonică la Antena 3 în care a comentat decizia EMA de a valida, din nou, vaccinul AstraZeneca:

„Era de așteptat! Lucrurile sunt destul de clare și, așa cum s-a văzut din lucrurile prezentate în ultimul timp, evident că aceste efecte adverse nu pot fi legate de vaccin și, mai mult de atât, trombozele apar și la cei nevaccinați. Dacă e să facem o comparație, nu există date care să ne spună că în momentul în care ne-am vaccinat riscul e mai mare.

Acele măsuri pe care le-au luat unele țări nu au fost decât măsuri de precauție. S-a mers pe ideea c trebuie analizată situație și trebuie văzut dacă există o relație de cauzalitate. În momentul în care s-a demonstrat că nu există, lucrurile au revenit la normal.

Datele sunt transparente și monitorizate foarte atent. Lucrurile au fost prezentate clar și sunt mai mult decât evidente, nu există dovezi de cauzalitate“, a precizat medicul Adrian Marinescu.

VEZI ȘI: EMA: Vaccinul AstraZeneca, sigur și eficient

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel