Marian Drăgulescu, argint la sol

Gimnastul român Marian Drăgulescu a cucerit medalia de argint în prima zi a finalelor concursului contând pentru "Cupa Mondială", din orașul ungar Szombathely, clasându-se pe locul secund la sol, cu o nota de 14,200 puncte (dificultate 6,5, execuție 7,7).

Primul loc la acest aparat, care a deschis sâmbătă concursul, a fost ocupat de japonezul Fuya Maeno, cu aceeași notă, 14,200 puncte, departajarea pe podium fiind făcută, conform regulamentului, de nota de la execuție, unde sportivul asiatic a primit 8,4, în timp ce dificultatea exercițiului său a fost de doar 5,8. Pe poziția a 3-a la sol a fost turcul Ahmed Onder, cu 13,933 puncte.

Tot în prima zi a finalelor, în întrecerea feminină, românca Laura Jurca a fost a 6-a la paralele, cu 12,833 puncte, concursul la acest aparat fiind câștigat de suedeza Jonna Adlerteg — 14,200 puncte.

De asemenea, sâmbătă, un alt gimnast român calificat în concursul pe aparate, Cristian Bățagă, a ocupat locul 6 la inele, cu 13,333 puncte.

Duminică, în ultima zi a concursului de "Cupă Mondială" de la Szombately, vor evolua, cu șanse mari la medalii, la feminin, Cătălina Ponor, la bârnă și sol, unde a evoluat cel mai bine în calificări, Maria Holbură, la bârnă, precum și Marian Drăgulescu și Cristian Bățagă, la sărituri, Vlad Cotuna fiind prezent în finala la paralele, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel