EXCLUSIV  Mândruță, semnal TRIST pentru România: Criza ne-a arătat că nu am REUȘIT

Mască protecție
Mască protecție

Dr. Ioana MÂNDRUȚĂ a transmis un mesaj trist, în exclusivitate pentru DC NEWS, în cadrul dezbaterii "Ce votez pentru Sănătate?"

Medicul Ioana Mândruță a mărturisit că pandemia de COVID-19 nu ne-a ajutat să schimbăm mare lucru în sistemul de sănătate. 

"Din păcate, criza actuală nu ne-a demonstrat că am reușit să depășim multe dintre punctele pe care le consideram încă insuficient atinse și adresate în ceea ce privește funcționalitatea sistemului nostru.

Dacă pe moment am fost oarecum mulțumiți la un moment dat, această criză ne-a demonstrat că suntem în continuare într-o situație în care avem mare nevoie de strategii care să se dovedească eficiente, să se dovedească eficiente atât în momentele de bine, în momentele în care nu avem crize mari de depășit, dar și în situații cu totul neașteptate în care organizarea, în care gândirea strategică este foarte importantă", a declarat Dr. Ioana MÂNDRUȚĂ, neurolog, ambasador campanie Votez pentru Sănătate, în exclusivitate pentru DC NEWS, în cadrul dezbaterii "Ce votez pentru Sănătate?"

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel