Manchester United vrea și superstaruri de sute de milioane, dar și tineri crescuți la academie

Manchester United
Manchester United

Strategia a fost confirmată de al doilea om din club, secundul lui Solskjaer.

Mike Phelan este sigur că Manchester United încă vrea superstaruri, în ciuda tinerilor promovați de Ole Gunnar Solskjaer, conform The Sun.

Tinerele talente crescute la propria academie precum Axel Tuanzebe, Scott McTominay și Mason Greenwood primesc multe minute sub conducerea norvegianului, pe Old Trafford.

Cu toate acestea, United este principala putere când vine vorba de transferurile pe bani mulți ale lui Jadon Sancho sau Erling Haaland.
Secundul lui Solskjaer, Phelan, a asigurat că foștii giganți încă vor jucători pe bani mulți și de înaltă clasă, chiar dacă vor să promoveze tinerii.

Și superstaruri, și tineri

„Cred că trebuie să fie un melanj. Cred că Manchester United încă dorește superstaruri, dar cred că vor să vadă și cum urcă pe scenă, progresează și fac parte din ceva special", a spus Phelan.

„Fanii se schimbă tot timpul. Avem suporteri în vârstă, pensionari, dar și fani tineri, este tot mai global decât a fost vreodată și consider că acei oameni înțeleg ce este Manchester United, altfel n-ar mai susține", a încheiat Phelan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel