Mama Deliei, bolnavă. A vorbit despre suferința sa: Tumoră la braț

Ema Apostu / 22 noi 2019 / 18:25

Mama Deliei a recunoscut, în cadrul unei emisiuni tv, că a trecut prin clipe grele, medicii găsindu-i o tumoră la brațul drept. Gina Matache nu a vorbit niciodată, până acum, de această problemă de sănătatepe care a descoperit în urmă cu trei ani.

"Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Fac lucrurile doar cu mâna dreaptă. Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea. Eu nu pot să fac mare lucru cu mâna dreaptă. Nu pot să conduc, nu pot să fac lucrurile pe care le făceam înainte", a declarat Gina Matache, în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars.

"Nu e chiar uşor"

 

Din nefericire, și soțul acesteia suferă de o boală grea, iar Gina Matache a vorbit despre suferința acestuia.

"Şi tatăl lor este destul de bolnăvior. Şi din păcate, diagnosticul nu este unul uşor. Este vorba de o polineuropatie care îl ţine la pat. Este o boală a nervilor. Organismul se autoatacă, o boală autoimună. Am scăpat noi de extirpare de rinichi şi la un an după te trezeşti în pat, nu e chiar uşor. De câţiva ani se confruntă cu probleme de sănătate."