Majorare pensii. Florin Buicu: Ministrul Cîţu MINTE! PNL îi umilește pe pensionari

Buicu
Buicu

"Ministru PNL Catzu minte când vorbeste despre 14% la creșterea pensiilor ca despre cea mai mare creștere din istorie, insa realitatea este zdrobitoare pentru el și pentru liberali", transmite Florin Buicu, președintele Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților.

"Punctul de pensie a crescut în perioada 2017-2019 cu 45,2%, iar pensia minima a crescut în aceeași perioada cu 76%. Guvernul PNL trebuie să mărească pensiile cu 40% pentru toți pensionarii din România! La nivel național, PSD a inițiat o petiție semnată de peste 800.000 de pensionari din fiecare județ, inclusiv de mureșeni, romani și maghiari, prin care cerem imperativ Guvernului Orban să respecte LEGEA și să respecte munca de-o viață a seniorilor!

Nu pensionarii trebuie să suporte costul hoțiilor, tunurilor financiare, plăților clientelare care au secătuit bugetul statului fără niciun beneficiu public, ori al evaziunii fiscale întreținute și încurajate de Guvernul PNL, în toate aceste 10 luni de când a venit la Putere", transmite deputatul Florin Buicu.

Buicu: PNL îi umilește pe pensionarii României în ultimul hal promițându-le 14%! 

"La rectificarea din aprilie când s-a reconfigurat bugetul, ca urmare a pandemiei, Guvernul prevăzuse banii pentru majorarea cu 40%. De atunci banii s-au evaporat pentru că PNL a devalizat bugetul! Raportul Curții de Conturi arată că banii de pensii au fost risipiți pe tunuri financiare date de clientela PNL sub paravanul pandemiei.

PNL îi umilește pe pensionarii României în ultimul hal promițându-le 14%! Orice modificare a legii în sensul diminuării majorării reprezintă o bătaie de joc la adresa drepturilor deja câștigate de pensionari. PSD va apăra legea pensiilor și majorarea cu 40% de la 1 septembrie 2020!", a scris Florin Buicu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel