O româncă, locul trei la europenele de lupte

Sportiva română Ana Maria Nechifor a cucerit medalia de bronz la cat. 43 kg, joi, la Campionatele Europene de lupte pentru cadeţi de la Faenza (Italia). Nechifor a învins-o, miercuri, în sferturi, pe poloneza Emilia Beata Pisula, a pierdut în semifinale în faţa bulgăroaicei Diana Tanceva Pavlova, iar joi în meciul pentru locurile 3-5 a câştigat în faţa slovacei Anna Pollakova.

Georgiana Lavinia Antuca şi Paula Aurelia Izabela Rotaru s-au calificat joi în meciuri pentru medaliile de bronz. La cat. 46 kg, Antuca a dispus în preliminarii de Nazar Kaya (Turcia), în sferturi a trecut de azera Lala Mirzaeva, dar a pierdut semifinala cu rusoaica Viktoria Perevozkina, urmând să se bată în meciul pentru bronz cu Anne Svarstad (Norvegia) sau Siria Perrone (Italia).

În limitele cat. 69 kg, Rotaru a pierdut în sferturi în faţa belarusei Alina Maksmiva şi o va înfrunta în meciul pentru bronz pe germanca Sophia Schaefle. Amalia Alice Andreea Ratunzeanu a fost învinsă de Daniela Sîrbu (R. Moldova) în recalificările cat. 65 kg, iar la cat. 73 kg, Maria Cristina Roşioru a câştigat în recalificări în faţa italiencei Noemi D'Angelo, dar a pierdut meciul pentru bronz cu turcoaica Nazar Batir şi s-a clasat pe locul 5. La cat. 40 kg, Alisa Bora a cedat în preliminarii în faţa rusoaicei Valeria Haidarova, dar va evolua în recalificări, contra bulgăroaicei Megan Panceva Dimcheva.

La cat. 53 kg, Georgiana Carla Lircă a fost întrecută în preliminarii de daneza Maria Hyldegaard Willumsen. România are în palmares şi o medalie de aur, prin Vasile Cojoc, cucerită marţi, la greco-romane (cat. 80 kg), pe lângă bronzul câştigat joi de Ana Maria Nechifor la cat. 43 kg. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel