EXCLUSIV  Lupta cu COVID-19, pe trei fronturi. Laszlo Attila: Pare CIUDAT. Asta ne-au demonstrat aceste opt luni

Dr. Laszlo ATTILA a vorbit despre problemele COVID-19, în exclusivitate pentru DC NEWS, în cadrul dezbaterii "Ce votez pentru Sănătate?"

"Traversăm o perioadă de opt, nouă luni extrem de dificile care au scos la iveală o serie de probleme pe care ar fi trebui să le rezolvăm din timp. Nu le-am făcut și atunci ne-am izbit de aceste probleme.

La ora actuală, oricât de ciudat pare unora, lupta se dă pe trei fronturi! Una este asigurarea capacităților, tratarea și asigurarea a tot ce le trebuie persoanelor infectate cu acest virus, dar în paralel, aceste opt luni au demonstrat că noi avem un sistem al cărui reziliență este destul de limitată. Noi am putut față acestei situații oprind activitatea altor specialități.

O măsură este necesitate inevitabilă de a asigura modalitatea de colaborare între instituțiile medicale la nivel județean sau regional. Cred că după 12 ani ar trebui să reluăm discuțiile privind modificările legislative necesare formării consorțiilor medicale, indiferent de forma de proprietate care poate asigura o eficientizare a resurselor care ne stau la dispoziție și utilizarea acelor facilități care au fost dezvoltate și nu sunt utilizate la capacitatea optima, respectiv la colaborarea la nivelul personalului", a declarat Dr. Laszlo ATTILA, Președinte Comisia pentru Sănătate Senatul României în exclusivitate pentru DC NEWS, în cadrul dezbaterii "Ce votez pentru Sănătate?"

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel