Luis Enrique a dezvăluit motivul scandalului cu Robert Moreno

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fostul antrenor al Barcelonei a revenit pe banca echipei naționale a Spaniei.

Luis Enrique a susținut prima sa conferință de presă de la revenirea ca selecționer al naționalei Spaniei, conform Agerpres.

Din cauza unor probleme personale, Enrique a părăsit echipa națională, predând rolul de antrenor principal secundului său, Robert Moreno. Acesta i-a promis că va face pasul înapoi oricând va dori să revină fostul antrenor al Barcelonei.

Ambiția nemăsurată este un mare defect

 

„Este o zi foarte specială pentru mine, pentru familia mea, pentru că am revenit acasă. Sunt o persoană care fuge de controverse, dar sunt obligat să fac acest lucru pentru că această controversă este declanșată de o altă persoană care a lucrat cu mine. Am avut o întâlnire cu el şi mi-a spus că vrea să conducă echipa la EURO 2020 şi apoi să redevină secund. Nu m-a surprins. Dar ambiția nemăsurată este un mare defect. I-am înțeles poziția, dar nu am împărtășit-o. I-am spus că nu-l mai văd secundul meu, că mă simt puternic, dar nu știu când voi reveni, dar vreau să lucrez. Din acel moment am decis să nu mă propun, să-i sun pe cei de la federație. Cred că în pozițiile pe care le deținem în fotbal reprezentăm anumite valori. Totul s-a schimbat în octombrie, la o întâlnire la Zaragoza. Le-am spus atunci că pot renunța la orice obligație pe care o au fată de mine. Dar le-am expus şi punctul meu de vedere şi interesul de a reveni. Aș îndrăzni să spun că Rubiales (președintele federației spaniole) şi Molina (directorul sportiv) au fost întotdeauna loiali şi sinceri", a declarat Luis Enrique.

Nu vor fi mari schimbări în jocul echipei

 

Tehnicianul spaniol a spus că nu a vorbit cu jucătorii și că nu va face mari schimbări în mecanismul de joc al naționalei.

„Nu am vorbit cu jucătorii, dar sunt deschis la apelurile telefonice. Mi-a plăcut imaginea lăsată de națională şi am învățat mult de la Robert Morena. Nu voi impune lucruri diferite. Este o mândrie să conduc Spania la EURO 2020, unde va fi una între favorite. Problema este că există 6-8 favorite, aşa că sunt conștient de dificultatea misiunii mele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel