Ludovic Orban: PNL îl susține pe Nicușor Dan la Primăria București. Facem un sacrificiu

Ludovic Orban  foto Agerpres
Ludovic Orban foto Agerpres

Ludovic Orban a anunțat că PNL îl susține pe Nicușor Dan la Primăria București.

Președintele PNL a spus că partidul său îl sprijină pe Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria București. ”Nu am avut nicio negociere politică cu Nicușor Dan. PNL face un fel de sacrificiu că renunță la a avea un candidat propriu și susține un alt candidat. Nu i-am solicitat să se înscrie în PNL tocmai pentru ca să poată să fie susținut și de alte partide de dreapta”, a mai zis Ludovic Orban.

”Trebuie să scăpăm de conducerea despotică a PSD. Obiectivul nostru fundamental e acela de a asigura o guvernare locală a Bucureștiului care să ofere soluții care stau în picioare pentru fiecare dintre problemele majore ale Capitalei”, a adăugat Ludovic Orban.

”Dorința mea de a asigura o guvernare de tip european a Bucureștiului, dorința mea de a soluționa toate problemele cu care se confruntă Bucureștiului nu a mai putut fi îndeplinită. În 2016, bucureștenii din păcate au luat o decizie care a dus Capitala în pragul falimentului", a afirmat Ludovic Orban, într-o conferință de presă susținută joi la sediul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel