EXCLUSIV  LOVITURA adepților lui Imogen. Ce a creat vloggerul Neagu Marius. Mesaje ȘOCANTE care arată TOT

IMOGEN
IMOGEN

Adepții religiei marelui Imogen, adică idolii lui Neagu Marius, demonstrează cum va arăta viitorul de mâine.

Imogen a reacționat după ce am scris că sunt uluită că adolescenții din Buzău s-au călcat în picioare să-l atingă încât a fost nevoie ca polițiștii să-l scoată din mâinile fanilor înfocați. A zis că el nu vorbește doar despre flatulențele mamei lui și despre cum femeia mănâncă ciorbă, ci și ajută, printre altele, tinerii să nu se drogheze. Ce a urmat? Un val de amenințări transmise de fanii lui Imogen.

Redăm o parte din ele cu precizarea că mesajele transmise sunt scrise de copii între vârste de 12 - 18 ani. Conțin cuvinte vulgare, amenințări cu moartea și injurii pe bandă rulantă. Publicăm câteva pentru a înțelege ce public are Imogen, prezentat drept ”unul dintre cei mai cunoscuți?! vloggeri din România”. Greșelile de limba română le-am lăsat intenționat:

1. Fa m*io, ce mortii ma-tii ai tu cu imogen? Sa ne pisam pe rasa ta de handicapata!

2. Fa proasto. Te iei de imogen si scrii in articol numai chestii false. Bine ca pui in articol un videoclip in care se prostea. Nu unul on care invata copii sa nu se drogheze si sa invete. Psd ista nenorocita. Toate fosilele ai acces la internet.

3. Iti place sa faci rating pe spatele altuia nu? ai iesit si tu din pestera si te-ai gasit sa comentezi. da-te dreacu de comunista

4. Futu ti morții și hristosu ma tii daca te mai iei de imogen te omor fa. 

Mesajele private au curs în aceeași termeni. Dar și pe pagina sa de Facebook au curs mesaje similare. Redăm o parte din ele:

5. Băgami.aș p#la în ziarista măsii !

6. Să îți f#t părinții în gură ziarista p#lii !!! Să faci l#ba la căcat !!!

7. Anca Murgoci, Buna ziua , sa va trag la m#ie de idioata si sa va iau toti mortii in p#la ca mai ai doua basini si mori taci in familia ma tii cu dcnews ul p#lii mele. manca ne ati de p#la pe toti. Meritati sa fiti batuta!O seara frumoasa va urez in continuare. sa va iau stirea de ultima ora in p#la haha

Cam asta a creat Imogen - niște micuți de 12 - 18 ani care vorbesc ca pe maidan și amenință cu moartea. Ceea ce este și mai interesant este că ei scriu așa cum vorbește Imogen în clipurile sale de pe Youtube - într-o limbă română stricată. Cum am mai zis și altadată... ne face să înțelegem de ce la română, la bacalaureat și evaluare națională, elevii au rezultate atât de slabe. Îți trebuie multe cuvinte și un pic de gramatică de clasa a treia chiar și pentru înjurături, nu doar să scrii comentarii din Eminescu sau Arghezi. Limba română nu este doar pentru a lua 5-ul la română, ci e utilă așa, în viață, să nu pari prost. Mă-ta are cratimă indiferent de situație.

Cât despre faptul că Imogen este un idol care învață copiii să nu se drogheze... Bun, apreciez asta, dar este nevoie să vină cineva să-ți spună că nu este bine să te droghezi? Atâtea generații au trăit fără să fie drogate neavând idoli care să le zică: nu trage pe nas! Dacă este nevoie să vină Imogen să ne spună că nu este bine să ne drogăm, plecăm din țară.

Cât despre faptul că niște copii de 12 ani mă descriu, la 29 ani, drept o comunistă și o PSD-istă nenorocită, nu știu ce ar fi de zis. Dar sigur știe Imogen. Poate vine el să le dea o lecție și despre comunism. Desigur, dacă nu înțelege prin comunism doar plăcuțe suedeze pentru PSD. Și desigur, dacă nu înțelege prin libertate doar să strige pe balcon: DRAGNEEEEA, LA PUȘCĂRIIIIIEEEE, ȘAMPANIIIIE!

Aveți, mai jos, și capturile cu mesajele trimise de copii, idolii lui Imogen, în care mă amenință cu moartea. Imogene, poate ar fi bine să-i înveți să vorbească frumos... nu doar care-i treaba cu drogurile. Sau, dacă nu poți acest lucru, să îi înveți să înjure corect românește.

(w670)

(w670)

(w670)(w670)

VEZI ȘI: Imogen la Buzău! Mircea Badea, după un articol pe DC News: E absolut genial! N-am citit ceva mai tare în viața mea! VIDEO

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel