Loturile 3 şi 4, Autostrada Lugoj - Deva. Când vor fi date în folosinţă, anunțul deputatului PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor

tuneluri lugoj - deva
tuneluri lugoj - deva

Loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Lugoj-Deva vor fi date în folosinţă până în data de 15 august, cu excepţia unui tronson în lungime de circa 10 kilometru, situat în zona Holdea, constructorii celor două tronsoane solicitând recepţia lucrărilor efectuate în perioada 12-14 august, a anunţat joi, preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor.

'În zilele de 12, 13 şi 14 (august, n.r.) se face recepţia autostrăzii de la Şoimuş până la Holdea, iar în data de 15 august se va circula pe autostradă. Ministrul nostru (ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, n.r.) este un om serios. A spus că în data de 15 august se va circula pe autostradă şi se ţine de cuvânt', a declarat liderul PSD Hunedoara, într-o conferinţă de presă.

În ceea ce priveşte nodul rutier de la Şoimuş, în apropiere de municipiul Deva, deputatul Nistor a apreciat că sensul giratoriu de la intrarea pe DN 7 nu va mai fi unul aglomerat după ce autostrada va fi deschisă pentru autovehicule până la Lugoj. El a arătat că se mai poate intra pe autostradă şi prin nodurile de la Gurasada-Ilia, Lăpugiu şi Holdea. Loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Lugoj-Deva însumează 43 de kilometri, din care o porţiune de circa 10 kilometri, între localităţile Holdea şi Margina, de la graniţa judeţelor Hunedoara şi Timiş, nu vor putea fi folosiţi deoarece pe acea zonă vor trebui construite tunelele pentru urşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel