Lionel Messi vs. Cristiano Ronaldo, întâlnire ISTORICĂ. Evenimentul momentului în sport

FC Barcelona va primi vizita italienilor de la Juventus Torino, marți noapte, pe Camp Nou, într-un meci ce contează în Grupa G a Champions League.

Conform Marca, întâlnirea va fi prilejul primei confruntări din istorie dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo în această fază a competiției. Cei doi fotbaliști nu au mai pășit pe același teren de fotbal din 6 mai 2018, un an în care Ronaldo a părăsit Real Madrid pentru campioana Italiei.

Lumea sportivă s-ar fi putut bucura de primul meci dintre Messi și Ronaldo din Grupe pe 28 octombrie 2020, însă Cristiano a fost confirmat pozitiv cu Covid-19 și nu s-a recuperat decât după confruntare. În toate confruntările, Messi are 16 victorii, în timp ce Ronaldo are în cont 10. În Champions League, cei doi s-au întâlnit în 5 rânduri, iar fiecare are câte 2 victorii.

Juventus Torino a pierdut cu 0-2 meciul din 28 octombrie și va avea nevoie de o victorie cu cel puțin 3-1 (4-2, 5-3, etc.) pentru a termina pe primul loc în grupă. În schimb, FC Barcelona are ocazia de a-și asigura un parcurs perfect, cu 6 meciuri câștigate, pentru prima dată din 2014 încoace. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel