Liliana Agheorghicesei, vicepreședintele CONAF, infectată cu coronavirus și externată după 62 de zile: "Cea mai grea zi"

Liliana Agheorghicesei, vicepreședintele CONAF, a fost externată după 62 de zile de spitalizare, în care s-a confruntat cu febră 40,3.

 ”Am avut parte de o experiență pe care realmente nu aș dori-o nimănui. În principiu nu-mi place să vorbesc despre mine și cu atât mai mult despre sănătatea mea, dar din cauza faptului că am văzut că atâta lume privește în glumă și cu o atitudine că lui nu i se poate întâmpla... nimic mai fals”, a povestit Liliana Agheorghicesei, în emisiunea "News Magazine", de la Antena 3.

"Cea mai grea zi"

”Cea mai grea zi a fost așteptarea primului test, când deja le spusesem prietenilor că a doua zi ar urma să fiu în cada mea cu spumă. Și când a venit răspunsul pozitiv - a fost primul din cele 15 pozitive - acesta a fost cel mai greu. Testul se făcea o dată la patru zile. Mă simțeam ca la examenele de la facultate. La testul numărul 15 a apărut mult-așteptatul cuvânt ”negativ”, a mai povestit vicepreședintele CONAF.

”A fost o frenezie când eu am primit rezultatul negativ. Mi s-a acordat o atenție specială, vâzând că am această problemă, s-a încercat cât de mult să ajung pe linia de plutire, ca organismul să răspundă la tratament", a mai povestit femeia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel