Liga Naţiunilor. Doi suporteri englezi arestaţi în ciocnirile de la Porto

 Doi suporteri englezi au fost arestaţi, miercuri seara, în centrul oraşului Porto, după un incident cu fanii portughezi care asistau la semifinala Ligii Naţiunilor la fotbal dintre echipele Portugaliei şi Elveţiei (3-1), au anunţat surse ale poliţiei, citate de AFP.

'A fost un incident între suporterii englezi şi portughezi, cu sticle aruncate, iar poliţia a trebuit să intervină', a explicat Alexandre Coimbra, purtător de cuvânt al poliţiei naţionale portugheze. 'Suporterii englezi s-au întors împotriva poliţiştilor, care au arestat doi dintre ei şi au identificat un alt treilea', a mai precizat responsabilul poliţiei. Mai multe imagini prezentate pe reţelele de socializare şi în media britanică înfăţişau poliţişti cu bastoane care dispersau zeci de suporteri într-un fan-zone din Porto.

Portugalia a învins Elveţia şi s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor, unde va întâlni duminică învingătoarea din cea de-a doua semifinală, ce va avea loc joi între echipele Angliei şi Olandei la Guimaraes (nord). Aproximativ 9.000 de poliţişti portughezi au fost mobilizaţi pentru a asigura securitatea meciului şi pentru a încerca să evite ciocnirile între cei 15.000 de suporteri englezi şi aproximativ 5.000 de fani olandezi aşteptaţi la meci. Atacantul Cristiano Ronaldo a fost decisiv pentru calificarea echipei Portugaliei în finala Ligii Naţiunilor la fotbal, miercuri seara, printr-un hat-trick reuşit în meciul cu Elveţia, câştigat cu scorul de 3-1 (1-0), pe Stadionul Dragao din Porto, în prima semifinală. Ronaldo a marcat în min. 25, din lovitură liberă, 88 şi 90, în timp ce pentru echipa din Ţara Cantoanelor a punctat Ricardo Rodriguez (57), dintr-un penalty acordat în urma arbitrajului video. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel