Liga 1. Chindia Târgovişte - CFR Cluj, rezultat. Vezi unicul gol al partidei - VIDEO

Liga 1. Chindia Târgovişte - CFR Cluj, rezultat. Vezi unicul gol al partidei - VIDEO
Liga 1. Chindia Târgovişte - CFR Cluj, rezultat. Vezi unicul gol al partidei - VIDEO

CFR Cluj a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, în deplasare, la Ploieşti, în ultimul meci din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal. 

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Adrian Păun (52 - penalty), după un presupus henţ al lui Andrei Piţian, dezechilibrat la un duel cu Paulo Vinicius.

Chindia a fost privată de un penalty în min. 58, când fundaşul Syam Ben Youssef l-a lovit cu cotul în figură pe Piţian. Ambele echipe au avut ocazii bune de gol, gazdele prin Daniel Florea (66) şi Marco Dulca (75 - bară), iar CFR prin Ovidiu Hoban (74).

Chindia a încheiat o serie de opt meciuri consecutive fără înfrângere, trei victorii şi cinci egaluri. CFR nu a mai pierdut de nouă etape, în care are şapte victorii şi două egaluri. În tur, scorul a fost egal, 0-0. AFC Chindia Târgovişte - FC CFR 1907 Cluj 0-1 (0-0), Stadion Ilie Oană - Ploieşti A marcat: Adrian Păun (52 - penalty).

Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa/Prahova); arbitru de rezervă: Bogdan Dumitrache (Bucureşti) Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti) - CCA, Paul Mincu (Bucureşti) - LPF 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel